Vacature Stagiair Marketing Consultant

Wij zijn WEBER Creatives. Een ervaren en internationaal opererend marketing-communicatiebureau met een eigen studio. Wij leveren creatieve concepten en producties op het gebied van advertising, marketing consultancy, PR en design. Voor ons internationale netwerk van klanten zoeken wij altijd naar nieuwe en innovatieve manieren om verhalen te vertellen, zodanig dat er ‘engagement & involvement’ plaatsvindt.

Wij zoeken een

STAGIAIR MARKETING CONSULTANT
voor een uitdagende meeloopstage

Nil Volentibus Arduum. Zo luidt onze pay off. Ofwel: Niets is onmogelijk voor hen die willen. En dat geldt zeker voor jou. In een dynamische omgeving werk je actief mee aan verschillende marketing- en communicatie activiteiten voor onze klanten. Ook ondersteun je de Project Manager waarbij je, bij gebleken geschiktheid, een aantal eigen projecten onder je hoede kunt krijgen. Een leuke stageplaats voor iemand die initiatiefrijk is en zelfstandig kan werken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken een student die zich in het derde of vierde jaar van een HBO- of WO-opleiding bevindt. Ook afgestudeerden die in zichzelf willen investeren door werkervaring op te doen, worden uitgenodigd te reageren. Je bent representatief en vindt het een uitdaging aanspreekpunt te zijn voor een aantal van onze projecten. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ben je pragmatisch ingesteld en heb je ervaring met social media.

De stage start het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk september 2013.

Wat bieden wij?
Een leuke en zelfstandige stageplaats in een insprirerende omgeving met een informele werksfeer waarin je voor mooie klanten kunt werken en waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een stagevergoeding.

Interesse?
Spreekt deze dynamische meeloopstage je aan? Mail dan je motivatie en CV naar Johanna Tinga, j.tinga@webercreatives.com

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.webercreatives.com

WANNA STAY INFORMED?

Sign up for the newsletter!

CONTACT

WEBER Creatives
Stavangerweg 23 / 9
9723 JC Groningen

E traffic[@]webercreatives.com

WEBER is part of the S&F network
Scholz and Friends Logo

WEBER is official XCOR agent
WEBERSXC

Twitter LinkedIn Facebook