Stagiair Video en/of Media Designer

Wij zijn WEBER Creatives. Een ervaren, groeiend en internationaal opererend marketing-communicatie bureau. Wij leveren creatieve concepten en producties op het gebied van advertising, marketing consultancy, PR en design. Voor ons internationale netwerk van klanten zoeken wij altijd naar nieuwe en innovatieve manieren om verhalen te vertellen, zodanig dat er ‘engagement & involvement’ plaatsvindt. Dit doen we met een team van consultants, projectmanagers en met een eigen productiestudio, waarin art- directors, grafisch vormgevers en audio-visueel- en 3D-designers intensief samenwerken.

Per september zoeken wij een Stagiair Video en/of Media Designer

Nil Volentibus Arduum. Zo luidt onze pay off. Ofwel: Niets is onmogelijk voor hen die willen. En dat geldt zeker voor jou. In een dynamische omgeving ben jij diegene die, onder leiding van de Art Director, verantwoordelijk is voor het ontwerpen van variabele media. Van video tot internet, zowel in creatief als technisch opzicht. Daarnaast krijg je de kans mee te denken over concepten. Zowel B2B als B2C.

Jij:

  • hebt of ontwikkelt een gedegen kennis van video en/of animatie;
  • hebt een structurele werkdiscipline;
  • bent oplossingsgericht en positief ingesteld
  • kennis van Final Cut en de gangbare Adobe paketten is een pré.

Wij bieden:

  • een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijheid;
  • een inspirerende omgeving met een informele werksfeer;
  • een stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel en spreekt deze dynamische mee-loopstage je aan? Stuur dan een e-mail met je motivatie en portfolio naar Johanna Tinga, j.tinga@webercreatives.com.

WANNA STAY INFORMED?

Sign up for the newsletter!

CONTACT

WEBER Creatives
Stavangerweg 23 / 9
9723 JC Groningen

E traffic[@]webercreatives.com

WEBER is part of the S&F network
Scholz and Friends Logo

WEBER is official XCOR agent
WEBERSXC

Twitter LinkedIn Facebook